NORME DE CONDUITĂ ŞI REGULI INTERNE

LA ASC GOLD DRAGON ORADEA

 

Acest regulament intern nu vine să impună în mod obsesiv reguli şi norme. El are rolul de a elimina atât sincopele de funcţionare şi organizare cât şi aspectele neplăcute legate de disciplină şi responsabilităţi, care s-au creat de-a lungul timpului din diverse motive.

Acest regulament intern nu aduce nimic nou, ci readuce în atenţia tuturor reguli, norme şi principii care au stat la baza funcţionări organizaţiei noastre încă de la înfiinţare. Acestea având rolul de a asigura atât o bună funcţionare, cât şi o bună conduită, o colaborare între membri, o atmosferă plăcută şi confortabilă, unde sportivii se pot regăsi şi pot contribui la realizarea obiectivelor şi performanţelor propuse.

 

ECHIPAMENTUL

Pantantaloni lungi negri, pentru începători tricou alb fără inscripţii sau inscripționate cu embleme clubului, tricou galben pentru mediu – avansaţi, tricou roșu pentru avansați – performanță şi negru pentru instructori. Tenişi chinezești cu talpă moale şi subţire de preferinţă albi sau negri.

 

CONDUITA

Respectul reciproc este regulă de bază, avansaţii au dreptul şi chiar obligaţia să-i ajute, îndrume şi să-i supravegheze pe începători. Aici nu se acceptă următoarele expresii: nu vreau, nu ştiu, nu pot, acestea vor fi înlocuite cu: voi încerca, mă voi strădui, voi studia, voi reuşi, acestea fiind abordările acceptate.

Salutul tradiţional este obligatoriu atât la intrarea cât şi la ieşirea din sală sau de pe spaţiul de luptă şi atunci când te adresezi sau ţi se adresează un avansat sau instructor, respectul pentru aceştia este obligatoriu. Nu mai sunt acceptate şi vor fi sancţionate orice ieşiri din acest cadru.

Părinţii pot participa doar la antrenamentele deschise şi anunţate. În cazul unui conflict între sportivi, se va interveni pe loc, prompt pentru a fi dezamorsat de avansaţi sau instructori. În sală nu se admite intervenţia părinţilor. În cazul în care apar situaţii mai speciale părinţii, sportivii sau instructorii pot să iniţieze convocarea comisiei de disciplină alcătuită din preşedintele clubului şi instructori, sau dacă este de interes general se poate convoca adunarea generală.

Nu se mai acceptă întârzieri cu pretextul „scuze am adormit” dacă ai adormit, dormi mai departe. Antrenamentul începe la ora 19.00, cu sau fără tine, în cazul sportivilor de performanţă trebuie anunţată şi motivată absenţa.

 

COTIZAŢII

Se fac obligatoriu la începutul fiecărei luni, acestea nu sunt trasferabile de la o lună la alta, excepţie face cazul în care se anunţă în primul sau cel de-al doilea antrenament şi numai în caz de boală certificată medical, vă rugăm să analizaţi bine posibilitatea de a participa la antrenamente în luna achitată, cotizațiile nu pot fi transmise de la un sportiv la altul. Nu avem variante pentru o săptămână sau două, avem un program care trebuie respectat de toată lumea.

Cotizaţia pentru cursul de Kung-Fu – Wushu de miercuri și vineri, este 150 lei/lună.

Cotizația pentru cursul de Tai Chi de marți și joi este 200 lei/lună iar pentru cursul de autoapărare cotizația este 50 lei/lună strict pentru cursul de vineri. Cursurile pentru autoapărare sunt doar pentru adulți și copii peste 14 ani.

În cazul unui pachet complet, însemnând participarea la toate cursurile din grila de oferte cotizația lunară va fi de 300 lei/lună.

În cazul în care vin doi copii minori din aceeaşi familie cotizaţia va suporta o reducere de aproximativ 30%, deci vor achita 100 lei/lună/pers.

Tariful pentru o ședință de antrenament este de 40 lei.

Pentru o bună organizare a programelor de pregătire și implementare a acestora vă rugăm să respectați categoriile în care vă încadrați și cursurile la care participați cât și activitatea pe ateliere de lucru, în funcție de specializare și opțiunile alese.

 
De la 01.01.2019
 

PREŞEDINTE

Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu drag!

Prof. Antrenor Romeo Gozner